Manuel Chivari va evolua vineri, 13 mai 2016, în semifinala emisiunii concurs Românii au Talent, difuzată de postul de televiziune Pro TV. Acesta va fi încurajat în studioul emisiunii de către mama sa, dar şi mai mulţi prieteni, al căror transport la Bucureşti este asigurat de Primăria Municipiului Carei, prin intermediul Centrului Cultural.

chivari

Careianul Emanuel Chivari, în vârstă de 18 ani, elev al Liceului Teoretic, a primit Butonul de aur la Românii au Talent de vineri, 25 martie 2016. A primit ropote de aplauze de la publicul şi juriul concursului. Careianul nostru a cântat Sunday Morning şi a făcut-o demenţial! Acesta s-a calificat direct în semifinala concursului Românii au Talent.
Vinerea viitoare, acesta evoluează din nou în semifinala concursului. Careianul nostru va fi susţinut de un grup de şase prieteni, care îi vor fi alături în studioul emisiunii. “Primăria Carei, prin Centrul Cultural, a pus la dispoziţia susţinătorilor lui Manuel Chivari un microbuz pentru a se putea deplasa la Bucureşti şi a-l putea susţine în studioul emisiunii. Manuel Chivari, împreună cu mama sa, se vor întoarce cu acelaşi microbuz în Carei, după ce se va termina semifinala. Prin acest gest am încercat să-l sprijinim şi noi pe Manuel. Ne mândrim cu el şi îi ţinem pumnii vineri seara”, ne-a declarat directorul Centrului Cultural Carei, Adrian Paşca.
Chivari Emanuel a impresionat juriul de la Românii au Talent 2016 cu pasiunea lui pentru muzică şi cu interpretarea extraordinară a piesei „Sunday Morning” a trupei Maroon 5.