Pentru ca alegătorii careieni să-şi poată face o imagine cât mai corectă asupra celor patru candidaţi înscrişi în cursa pentru funcţia de primar al Careiului, Opinie de Carei va adresa periodic câte o întrebare de interes general care va fi transmisă fiecărui candidat. Opinie de Carei va publica răspunsurile primite, în cazul în care candidaţii vor binevoi să răspundă la ele.

primarie

Prima întrebare adresată candidaţilor Eugen Kovacs (UDMR), Ilie Ciută (PNL), Ionuţ Oneţ (PSD) şi Pinter Jozsef (ALDE) este:
Vi se pare corect să încercaţi să vă eliminaţi contracandidaţii depunând plângeri penale împotriva lor şi câte plângeri penale la adresa contracandidaţilor aţi depus în ultimele 12 luni?
Opinie de Carei va transmite întrebarea tuturor celor patru candidaţi la funcţia de primar al Careiului. În cursul zilei de mâine vom publica răspunsurile pe care le vom primi de la dânşii. Asta în măsura în care, din respect pentru opinia publică, consideră că se impune să răspundă la această primă întrebare. Vor urma şi altele.