La sfârşit de săptămână, 1-3 aprilie 2016, sportivii de la C.S. Sakura Carei, Knecht Vivien, Mateş Şerban, Ruje Antonio, Medvei Edvin, Knecht Patrik, membri ai lotului naţional al României, însoțiți de antrenorii Dărăban Gheorghe și Engber Ingrid au luat parte la Campionatul European SKDUN, care a avut loc la Nürnberg.

karate
Pe podium a reușit să urce Knecht Patrik, care la categoria de 10-11 ani, +35 kg kumite (luptă reală) a reuşit să obţină locul trei. Tot el, la kata (luptă cu mai mulţi adversari imaginari) a reușit să obțină locul cinci. Ceilalţi sportivi, Knecht Vivien la categoria junioare, Mateş Şerban – juniori, Ruje Antonio – cadeți, Medvei Edvin – minicadeţi, s-au clasat între primii opt la categoriile respective. La Campionatul European SKDUN au participat peste 950 de sportivi, din 25 de ţări.
Sportivii clubului Sakura continuă pregătirea, fiindcă în următoarele luni îi aşteaptă mai multe competiții, prima fiind Cupa Banatului de la Timişoara, în 16 aprilie 2016, unde vor urca pe tatami (suprafaţa de luptă) alături de sportivi avansaţi şi începători.
În continuare, C.S. Sakura Carei îi aşteaptă pe toţi cei care vor să practice acest sport frumos, de la vârsta de 4 ani, fără limită superioară de vârstă. Antrenamentele se desfășoară în sala de sport a Şcolii Gimnaziale nr.3 din Carei, luni, marți, miercuri, de la ora 18.00, joi de la ora 17.30, şi la sala de sport din Căpleni, luni şi miercuri, de la ora 16.30.
C.S. Sakura Carei mulţumeşte celor care i-a ajutat să ajungă la Campionatul European SKDUN din Nürnberg: Taygan Metal Press SRL, Promat Comimpex SRL, Assist-Trend Şerveţele SRL, Agrotex SRL, Marius Mold 2005 SRL, Alconor Company SRL, Cabinet Individual Avocat Popovici Vasilica.