Un bărbat din Tiream s-a prezentat la Spitalul din Carei pentru îngrijiri, ca urmare a unei agresiuni căreia i-a fost victimă. La data de 30.03.2016, ora 13.20, Poliția Carei a fost sesizată telefonic prin apelul la SNAU 112, de către Spitalul Municipiului Carei, despre faptul că la primiri urgențe s-a prezentat o persoană care reclamă că a fost victima unei agresiuni.

bataie

La fața locului s-a deplasat patrula de siguranță publică, care, în urma verificărilor efectuate, a stabilit că victima, Zeno D., în vârstă de 32 de ani din Tiream, întâlnindu-se pe strada Avram Iancu din Carei cu Robert S., în vârstă de 40 de ani, din Timisoara, și Iuliu S., în vârstă de 33 de ani, din Tiream, pe fondul unor divergențe mai vechi, a fost lovit de către aceștia cu pumnii în zona feței, provocându-i leziuni care au necesitat îngrijiri medicale.
În cauză s-a întocmit un dosar penal în care se efectuează cerctetări pentru identificarea împrejurărilor în care s-a petrecut incidentul, urmate de stabilirea încadrării juridice a faptei.