Un minor din comuna Berveni a fost identificat ca fiind principalul bănuit de furtul unui telefon mobil, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare. Minorul, în vârstă de numai 13 ani, s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat.

furt-telefon

În data de 14.03.2016, la Postul de Poliție Berveni s-a prezentat o tânără de 26 de ani din localitate, care a reclamat faptul că persoane necunoscute i-au sustras din locuință un telefon mobil în valoare de 1100 lei.
În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii Postului de Poliție Berveni, au reușit în cursul zilei de ieri, să identifice bănuitul de comiterea infracțiunii, ca fiind minorul Z.S. de 13 ani din Berveni.
Cercetările au relevat faptul că minorul era acceptat în anturajul familiei tinerei, astfel că în data de 14.03.2016, profitând de neatenția acestora, a sustras telefonul mobil din locuință
Prejudiciul cauzat a fost recuperat și restituit părții vătămate, iar minorul este cerecetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.