Un tânăr de 25 de ani, fără permis de conducere și sub influența alcoolului, a fost identificat în trafic de către polițiști. Întrucât nu a oprit la semnalele regulamentare, poliţiştii au pornit în urmărirea tânărului. Acesta a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat într-un gard. În urma impactului, autoturismul a fost cuprins de flăcări, informează IPJ Satu Mare.

girofar

În data de 29.03.2016, în jurul orei 02.30, un echipaj al poliției de ordine publică al municipiului Satu Mare, aflat în serviciul de patrulare, a efectuat semnalele regulamentare de oprire unui conducător auto aflat în trafic pe strada Careiului din Satu Mare.
Întrucât nu a oprit, polițiștii au trecut la urmărirea acestuia, astfel că la intersecția străzilor Lazarului cu Ion Ghica, conducătorul auto a pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în zidul gardului împrejmuitor al unui imobil.
În urma impactului, autoturismul a fost cuprins de flăcări, polițiștii apelând la sprijinul I.S.U. pentru stingerea incendiului.
Astfel, s-a constatat că la volan se afla Robert H. de 25 de ani din Satu Mare, despre care, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,94 mg/l în aerul expirat.
Cazul a fost preluat de către polițiștii rutieri, care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infractiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și distrugere.