Careianul Emanuel Chivari, în vârstă de 18 ani, a primit Butonul de aur la Românii au Talent de vineri, 25 martie 2016. A primit ropote de aplauze de la publicul şi juriul concursului. Careianul nostru a cântat Sunday Morning şi a făcut-o demenţial! Acesta s-a calificat direct în semifinala concursului Românii au Talent.

chivari

Pe Emanuel Chivari îl vom revedea direct în semifinala Românii au Talent 2016. A reuşit să cucerească inima Andrei, pentru că ea a apasat butonul de aur!
Chivari Emanuel a impresionat juriul de la Românii au Talent 2016 cu pasiunea lui pentru muzică şi cu interpretarea extraordinară a piesei „Sunday Morning” a trupei Maroon 5.
Manuel are numai 18 ani şi este încă elev, dar a decis că a venit timpul să le arate tuturor cât este de talentat. Vocea incredibilă pe care o are a fost primită cu aplauze de către public.
„Tata e plecat în America de ani când eu eram în clasa a 2-a. A vrut să ne ofere un trai mai bun. A promis că pleacă pe 3 luni dar nu s-a mai întors şi a trimis actele de divorţ”, a spus Emanuel.
„Prin muzica îmi găsesc alinarea mereu. Parcă mă eliberez de toate tristeţile. Pentru mine mama înseamna chiar şi viaţa”, a adăugat tânărul careian, care a mărturisit că vrea să-şi ajute mama.
Tânărul Emanuel Chivari a reuşit să găsească în muzică alinarea de care are nevoie orice copil la vârsta lui. După ce tatăl i-a promis că pleacă în America ca să îi poată oferi un trai mai apoi, aceasta l-a părăsit, iar după un timp a trimis în ţară doar actele de divorţ. Muzica este cea care l-a ajutat pe Manuel să treacă peste obstacolele vieţii şi să îl facă mai puternic, scrie http://www.hotweek.ro/.