Polițiștii Secției Rurale Tășnad, au identificat în trafic la ieșirea din comuna Acâș, un autoturism care transporta cantitatea de 6.350 pachete de țigări de proveniență Ucraina. Conducătorul auto a fost arestat preventive pentru 15 zile. La volanul autoturismului se afla un tânăr din Oradea, care a fost arestat preventiv.

arestat1

În data de 21.03.2016, ora 23:30, patrula de ordine şi siguranță publică a Secției Rurale Tășnad, a oprit pentru control, pe DN 19 A, la ieșire din localitatea Acâș, un autoturism care circula pe direcția de mers spre Supuru de Jos.
La volanul autoturismului a fost identificat Zsolt B, de 27 ani, domiciliat în Oradea, iar la controlul efectuat asupra autoturismului, s-a constatat că transportă cantitatea de 6.350 pachete de țigări de proveniență Ucraina.
Raportat la prevederile Codului Fiscal prin care „deținerea în afara antrepozitului fiscal, marcate necorespunzător, a unui număr de peste 10.000 țigarete” , constituie infracțiune, polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, au continuat cercetările în acest caz, astfel că, în cursul zilei de 22.03.2016, tânărul a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.
Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Carei a dispus arestarea preventivă a celui în cauză pentru o perioadă de 15 zile.
Cercetările continuă.