O bunică din localitatea Bercu a solicitat sprijinul autorităților pentru îngrijirea nepoatei. Fiica acesteia i-a lăsat în îngrijire nepoţica în vârstă de trei luni, după care a refuzat să îşi îngrijească copilul, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare.

bebelus

În data de 05.03.2016, ora 09.42 I.P.J. Satu Mare a fost sesizat prin apel la SNAU 112, despre un abandon de familie în localitatea Bercu, județul Satu Mare.
La fața locului au intervenit polițiștii Secției Rurale Satu Mare, cărora Maria L. din localitate, în calitate de bunică, le-a relatat ca fiica sa Izaura L. de 19 ani, la data de 15.02.2016 a plecat de la domiciliu, lasându-i în îngrijire provizorie nepoțica în vârstă de trei luni.
Văzând că de la acea dată fiica refuză să mai vină la domiciliu și să-și îngrijească copilul, presată de dificultăți în a îngriji bebelușul, femeia a anunțat poliția.
În acestă situație, fetița a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare pentru îngrijiri, iar în cauză se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de abandon de familie.