În cursul zilei de ieri, 1 martie 2016, poliţiştii au fost solicitaţi de către o persoană să efectueze verificări, după ce a descoperit o instalaţie electrică improvizată, pornind din apartamentul ei, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare.

curent.jpg

În data de 01.03.2016, s-a prezentat la sediul Poliţiei Municipiului Satu Mare Corina F., din comuna Valea Vinului, care a sesizat faptul că a descoperit o instalaţie electrică improvizată, pornind din apartamentul ei, pe care îl deţine în Satu Mare.
Suspiciunea de ilegalitate a survenit proprietarei după ce a constatat valoarea ridicată a facturii de energie electrică, în condiţiile în care în apartament nu locuieşte nimeni.
La faţa locului, s-a constatat că unul dintre vecini s-a racordat ilegal la rețeaua electrică printr-o doză dezafectată situată în peretele despărțitor al celor doua apartamente şi prin care vecinul Mircea S. ar fi sustras in mod repetat energie electrică de la apartamentul reclamantei, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 2.000 lei.
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt.