Poliţiştii Secţiei Rurale Negreşti Oaş au identificat doi dintre autorii unei agresiuni în trafic. În data de 01.03.2016, orele 17.38, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat telefonic, prin apel 112, de către o tânără din comuna Oraşu Nou, despre faptul că în timp ce se afla ca şi pasageră în autoturismul condus de Robert B. prin localitate, au fost întâmpinaţi de către un grup de persoane şi atacaţi cu pietre.

girofar
Ajunşi la faţa locului poliţiştii au stabilit că Layoş V., de 35 ani, din Oraşu Nou, însoţit de cumnatul său şi alte persoane, au aruncat cu pietre în autoturismul aflat în mers, distrugându-i geamul lateral stânga şi parbrizul.
Cu una din pietre a fost lovit şi conducătorul auto, producându-i leziuni de natură a fi transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fără a fi nevoie de internare.
Evenimentul a avut loc pe fondul unui conflict mai vechi, iar în prezent se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care acesta s-a produs, identificarea tuturor celor implicaţi şi a gradului fiecăruia de participare, în dosarul penal constituit pentru savârşirea infracţiunilor de distrugere şi lovire sau alte violenţe.