Portalul Opinie de Carei a reuşit să-şi câştige aprecierea locuitorilor municipiului Carei. Înfiinţat în urmă cu cinci luni, Opinie de Carei a trecut zilele trecute de pragul de o jumătate de milion de vizualizări ale articolelor postate. Pentru această performanţă, redacţia Opinie de Carei le mulţumeşte tuturor cititorilor săi, fără de care asemenea rezultate nu ar fi fost posibile.

logo

Portalul Opinie de Carei a fost înfiinţat în 26 septembrie 2015. În decurs de numai cinci luni, articolele publicate au fost citite de peste 100.000 de utilizatori unici, mai precis 55.869 de utilizatori unici în 2015, respectiv de 51.109 în primele două luni ale acestui an. De asemenea, portalul Opinie de Carei a înregistrat peste o jumătate de milion de vizualizări ale articolelor postate pe site.
Având în vedere aceste rezultate, Opinie de Carei îşi propune să devină cel mai citit portal de ştiri din municipiul nostru. În majoritatea zilelor chiar reuşeşte acest lucru. O dovadă că strategia de a nu mai răspunde atacurilor suburbane venite din parte blogurilor de partid s-a dovedit a fi extrem de inspirată. Opinie de Carei nu are nevoie de membri de partid care să-i distribuie din obligaţie postările, nu are nevoie de cititori din Bacău şi din Brazilia pentru a-şi creşte artificial traficul şi nici nu va cumpăra clickuri în acelaşi scop. În schimb, pentru a obţine poziţia de lider în mass-media online din municipiul nostru, Opinie de Carei are nevoie de sprijinul cititorilor săi fideli, cărora le mulţumeşte pentru încrederea acordată în cele cinci luni de existenţă.