Un atelaj care circula pe timp de noapte neechipat şi nesemnalizat corespunzător, a fost una din cauzele producerii unui accident pe Drumul Judeţean (DJ) 194 A. Un autoturism a intrat în căruţa nesemnalizată în apropiere de comuna Micula. Un minor şi o femeie, aflaţi în căruţă, au fost răniţi în urma impactului.

accident-caruta

Ieri, 22 februarie 2016, în jurul orei 19.00, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat că pe D.J.194 A, în apropiere de comuna Micula, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane.
Ajunşi la faţa locului, poliţiştii rutieri au stabilit că Vasile T. de 60 de ani din Satu Mare, circulând pe traseul Micula – Satu Mare, nu a observat atelajul tras de doi cai care circula în faţa sa, intrând în coliziune cu acesta.
Atelajul nu a fost echipat şi semnalizat corespunzător pentru circulaţia pe timp de noapte şi era condus de către un minor de 15 ani din Botiz.
În urma impactului, minorul a fost rănit uşor, dar o femeie de 36 de ani, pasageră în atelaj, a suferit leziuni care au necesitat transportarea acesteia la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul savârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.