Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat o autoutilitară marca Iveco ce figura ca fiind căutată de autorităţile italiene şi care era condusă de un cetăţean român. Duminică, 21 februarie a.c., în jurul orei 06.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră Gheorghe B., în vârstă de 42 de ani, din judeţul Galaţi.

Vallaj

Acesta conducea o autoutilitară marca Iveco, înmatriculată în Italia. Cu ocazia formalităţilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că maşina figurează în bazele de date ca fiind căutată în Italia, alertă introdusă de autorităţile italiene.
Şoferul a declarat că este angajat al unei firme italiene ce are un punct de lucru în România, iar autovehiculul cu care s-a prezentat la controlul de frontieră este al firmei şi el nu ştie nimic despre faptul că acesta ar fi fost furat.
În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt, iar maşina, în valoare de aproximativ 13.500 euro, a fost indisponibilizată la sediul P.T.F. Urziceni până la finalizarea acestora.