Trei șoferi aflați în stare de ebrietate la volan au fost depsitați la sfârșit de săptămână de către polițiștii rutieri sătmăreni. Unul dintre ei la Căpleni, altul la Pir, iar al treilea pe DJ 196. Cel prins la Căpleni era beat mangă, având o concentrație de alcool de 1,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

girofar
Polițiștii Serviciului Rutier i-au depistat în trafic pe Francisc L., în vârstă de 45 ani, care, pe raza localității Căpleni, a condus un autovehicul în timp ce avea o concentrație de alcool de 1,76 mg/l alcool pur în aerul expirat; pe Andrei B., de 42 ani, care a condus un autovehicul pe DJ 196 în timp ce avea o concentrație de alcool de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, precum și pe Ioan F., de 58 ani, care, în localitatea Pir, a condus un autovehicul în timp ce avea o concentrație de alcool de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Cercetările continuă.
De asemenea, în cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în week-end în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 358 sancţiuni contravenţionale în valoare de 36.900 lei.