În urma numeroaselor sesizări sosite din partea populaţiei, primarul Eugen Kovacs a convocat azi o întâlnire cu reprezentanţii Asocierii SC Saminstal SRL- SC Poszet SRL- Keviep Epitoipari es Kereskedelmi KFT – SC Viakon Drum SRL, care execută lucrările de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare din municipiul Carei. Primarul Eugen Kovacs a dorit să afle termenul de finalizare a lucrărilor propriu-zise, precum şi termenul de finalizare a lucrărilor de refacere a asfaltului de pe străzile pe care s-au făcut intervenţii.

kovacs3

Reprezentanţii Asocierii SC Saminstal SRL- SC Poszet SRL- Keviep Epitoipari es Kereskedelmi KFT – SC Viakon Drum SRL au afirmat că vor termina lucrările de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare în termen de două săptămâni. „Executanţii au mai promis în martie- aprilie vor reabilita asfaltul pe toate străzile pe care au avut lucrări. În prezent, condiţiile meteo nu permit asfaltarea. De asemenea, trebuiesc refăcute asfaltările executate în perioada noiembrie- decembrie. După părerea mea, refacerea asfaltului pe străzile unde s-a lucrat la canalizare va fi realizată până cel târziu în luna mai”, ne-a declarat Eugen Kovacs.
Primarul municipiului Carei a mai anunţat că în şedinţa de marţea viitoare a Consiliului Local va prezenta programul marii asfaltări. Documentaţia a fost finalizată chiar ieri de către proiectant. Lista finală a străzilor incluse în programul de asfaltare va fi făcută publică după ce va fi dezbătută în Consiliul Local. Programul prevede asfaltarea a 31,9 km de drum, reprezentând o suprafaţă de peste 173.000 mp.