Un careian care doreşte să-şi cumpere un apartament s-a confruntat cu o situaţie de-a dreptul anormală. Acesta a găsit pe internet un anunţ privind vânzarea unui apartament în Piaţa 1 Mai la un preţ extrem de atractiv. Ceea ce părea la început un chilipir s-a dovedit a fi o bătaie de joc. Apartamentul aparţine unui vârstnic careian, căruia nu i-a trecut niciodată prin gând să-l vândă. Anunţul pe internet a fost pus în bătaie de joc de copiii săi, doar pentru a-şi şicana tatăl cu care nu se mai înţeleg.

opinie

Când a citit anunţul postat pe un site specializat, careianului nu i-a venit să creadă ce oportunitate i se oferă. Un apartament cu două camere, situat în Piaţa 1 Mai, era scos la vânzare cu 10.000 de euro. Era postat şi un număr de telefon. Având banii puşi de o parte, careianul a tot sunat la numărul respectiv, însă nu răspundea nimeni.
Careianul a decis să dea o raită la adresa anunţată. Noroc că în faţa blocului a avut inspiraţia să întrebe de un locatar despre apartamentul scos la vânzare pe internet. Astfel, potenţialul cumpărător a aflat cu stupoare că apartamentul nu este de vânzare. Anunţurile sunt postate periodic pe internet de fiica şi fiul proprietarului vârstnic. Aceştia pun preţuri sub cele ale pieţei, astfel că tatăl lor este copleşit de zecile de telefoane şi de vizite ale celor interesaţi. Vârstnicul nu are nici cea mai mică intenţie de a-şi vinde apartamentul. Copiii săi au postat anunţul doar pentru a-l şicana pe tatăl lor, cu care nu se mai înţeleg absolut deloc. Vecinul a mai spus că până şi el a fost audiat la Poliţie pe tema acelor anunţuri, aşa că nu mai vrea să aibă de-a face nici cu vârstnicul şi nici cu copiii săi.
Careianul s-a întors dezamăgit acasă. De atunci se tot gândeşte ce fel de copiii sunt aceia care îşi şicanează propriul tată, postând pe internet anunţuri false prin care îi scot la vânzare apartamentul? E greu de răspuns la această întrebare.