La scurt timp de la sesizarea unui furt, patrula mixtă formată dintr-un poliţist şi un jandarm ce acţiona pe raza Secţiei Rurale Valea Vinului a identificat autorii. Ca-n filmele cu proşti, hoţii au fost prinşi pe baza urmelor lăsate pe sol de căruţa cu care au transportat baloţii de lucrenă furaţi, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare.

caruta

Ieri, 11 februarie 2016, în jurul orelor 21.30, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat prin S.N.A.U. 112 de către Vasile A., din Apateu, despre faptul că dintr-un șopron pe care îl deţine pe câmp la marginea localităţii, persoane necunoscute i-au sustras mai mulți baloți de lucernă.
Patrula aflată în serviciu pe zona de competenţă respectivă a pornit în urmărirea făptuitorilor după amprentele lăsate pe sol de o căruţă trasă de cai, astfel că la scurt timp bănuiţii au putut fi identificaţi.
Pentru această faptă, Ștefan K., de 22 de ani, și Ștefan L., de 27 de ani, ambii din Ambud, vor fi cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.