Postează pe pagina Centrului Cultural Carei o fotografie cu tine și persoana iubită și un mesaj de dragoste până în 23.02.2016. Câştigătorul, desemnat prin tragere la sorți, va avea parte de o cină romantică în seara de Dragobete, la restaurantul La Boheme. Tragerea la sorți va avea loc în 24.02.2016, ora 18.00, în cadrul spectacolului “Dragobetele sărută fetele!” la Centrul Cultural, sala „Deák Endre”.

dragobete
Acest concurs se adresează îndrăgostiţilor de toate vârstele, care vizitează adresa de facebook a Centrului Cultural Carei. Concursul are drept obiectiv promovarea sărbătorii tradiţionale de Dragobete, ca simbol autentic românesc al dragostei, veseliei şi reînvierii naturii.
Cu ocazia acestei străvechi celebrării a iubirii, Centrul Cultural Carei oferă un premiu, constând într-o cină romantică la restaurantul La Boheme, prin tragere la sorţi. Cei care doresc să participe la concursul nostru trebuie să posteze pe https://www.facebook.com/centrulculturalcarei o fotografie cu el/ea împreună cu persoana iubită şi un mesaj de dragoste. Vor fi luate în considerare doar postările înregistrate până în 23.02.2016.
Organizatorii îşi rezervă dreptul de a elimina din concurs fotografiile indecente sau cel insoţite de texte cu conotaţii obscene sau instigatoare. Toate fotografiile care respectă prezentul regulament şi regulile bunului simţ vor intra la tragerea la sorţi, care va avea loc la Centrul Cultural Carei, în 24.02.2016, la ora 18.00, în timpul spectacolului „Dragobetele sărută fetele!”. Voucherul acceptat de restaurantul partener va fi acordat personal câştigătorului, la începutul spectacolului, în sala „Deák Endre” a Centrului Cultural Carei (clădirea de lângă Teatru).
Dacă, din motive obiective, câştigătorul nu este prezint la ora extragerii, acesta se poate prezenta pentru ridicarea premiului până la sfârşitul spectacolului, aproximativ ora 19.30. În cazul în care, până la sfârşitul evenimentului, persoana anunţată nu-şi revendică premiul, vom proceda la o nouă extragere, până când voucherul îşi va găsi câştigătorul.
Cuplul câştigător se poate prezenta cu voucherul la Restasurant La Boheme din str. 1 Decembrie 1918, nr. 24, numai în data de 24.02.2016, după ora 19. Meniul a fost creat special pentru acest eveniment.