În decurs de patru luni şi jumătate, portalul Opinie de Carei şi-a cucerit un loc bine meritat în preferinţele locuitorilor municipiului Carei. Începând din 26 septembrie şi până în prezent, articolele publicate de acestui portal au fost vizualizate de peste 450.000 de ori.

logo

Chiar dacă unora nu le prea convine, Opinie de Carei a devenit cel mai citit portal de ştiri din municipiul Carei şi zona înconjurătoare. Portalul nostru nu recurge la diverse tertipuri pentru a-şi creşte traficul cu cititori din Bucureşti, Moldova sau Oltenia. Şi nici nu apelează la membri de partid pentru a-i distribui articolele pe Facebook. Cititorii din Carei nu trebuie înşelaţi prin astfel de şmecherii ieftine.
Din 26 septembrie 2015 şi până la finalul anului trecut, Opinie de Carei a înregistrat 55.869 de cititori unici şi 273.353 de vizualizări ale articolelor publicate. În acest an, avem deja 34.289 de cititori unici şi 183.963 de vizualizări ale articolelor. La un simplu calcul, rezultă că în cele patru luni şi ceva de la postarea primului articol, Opinie de Carei a avut 90.158 de cititori unici şi 457.316 vizualizări ale articolelor postate.
Menţinerea acestui ritm alert va fi posibilă doar cu sprijinul careienilor, cei cărora li se adresează articolele publicate. Pe această cale, Opinie de Carei le mulţumeşte tuturor cititorilor săi pentru încrederea acordată!