Kangoo Jumps, tot mai popular în Carei (Galerie foto)

Kangoo Jumps a cucerit tot mai multe reprezentate ale sexului frumos din municipiul Carei. Este vorba de un sport distractiv și totodată foarte sănătos. Şedinţele de Kangoo Jumps, organizate de instructorul Brigi Moca, au loc la sala Bodybuilder Gym din Carei.

k2

„Kangoo Jumps poate fi practicat de oricine cu vârsta cuprinsă între 6 și 90 de ani”, spune Brigi Moca, instructorul care a adus acest sport în municipiul Carei. Kangoo Jumps protejează articulațiile și coloana vertebrală. Aceasta este cea mai importantă diferență între Kangoo Jumps și alte forme de aerobic. Dezvoltă sistemul cardiovascular, sistemul imunitar, ajută la formarea tonusului muscular și la arderea grăsimilor. Din aceste motive, tot mai multe careience au îndrăgit acest sport relativ nou. Mai ales că sunt organizate şi antrenamente tematice, cum ar fi Kangoo Pijama Party, Halloween Kangoo Party sau Kangoo Junps Christmas Party.
Săptămânal, sunt organizate trei şedinţe de Kangoo Jumps la sala Bodybuilder Gym din Carei. Costul unei şedinţe este de 15 lei. Programul nu este unul fix, ci depinde de timpul liber al celor interesați, spune instructorul Brigi Moca, care poate fi contactat inclusiv pe Facebook.
Brigi Moca a început să practice acest sport de peste trei ani, frecventând cursuri în Cluj-Napoca, în urma cărora a obținut diploma de Instructor Internațional de Kangoo Power.


Lasă un răspuns