Portalul Opinie de Carei va înainta Primăriei Carei o listă cu străzile propuse de locuitorii municipiului în vederea includerii în marea asfaltare, programată pentru vara acestui an. Cititorii noştri au propus peste zece străzi în acest sens, iar Opinie de Carei doreşte ca propunerile lor să fie luate în calcul de administraţia locală.

strada

Primăria Carei a anunţat în urmă cu o săptămână că aşteaptă sugestiile careienilor pentru a completa lista străzilor incluse în programul de asfaltare programat pentru vara acestui an. Peste 60 de străzi din municipiul Carei şi satul aparţinător Ianculeşti sunt incluse deocamdată în acest program.
Articolul publicat de Opinie de Carei a generat o serie de propuneri din partea careienilor. Aceştia au propus următoarele străzi: Liviu Rebreanu, Dr. Marinescu, Livezilor, Uzinei, Matei Basarab, Kolcsey Ferenc, Morii, Independenţei, Cuza Vodă, străzile secundare de pe Nicolae Iorga (printre care Romulus şi George Enescu), respectiv Valea Ianculeştiului.
Pentru a fi în slujba cititorilor săi, Opinie de Carei va înainta Primăriei Carei lista întocmită pe baza propunerilor înaintate de aceştia. Acelaşi lucru îl puteau face şi consilierii locali, aleşi de careieni pentru a le reprezenta interesele, însă unii au preferat de pe acum să atace programul de asfaltare din motive strict electorale. Cu alte cuvinte, îi interesează mai mult scandalul decât cetăţeanul.