Lucrările programate pentru marți, 19 ianuarie 2016, în municipiul Carei au fost amânate din cauza vremii nefavorabile, anunţă Apaserv Satu Mare pe site-ul propriu, care pur şi simplu nu este citit de către careieni.

apaserv
Din cauza vremii nefavorabile, respectiv a temperaturilor scăzute, s-au amânat lucrările de modernizare programate pentru marți, 19 ianuarie 2016, în municipiul Carei, lucrări ce urmau să fie derulate în cadrul contractului ”Lucrări de construcții și reabilitare rețele de apă și canalizare în orașul Carei și lucrări de construcții rețele de canalizare în localitatea Căpleni”, realizate în cadrul programului de investiții ”Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Satu Mare”, proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Sectorial Mediu. Lucrările respective vor fi efectuate la o dată ulterioară, care va fi anunțată din timp.
Astfel, marți, 19 ianuarie furnizarea apei pe raza municipiului Carei va fi asigurată la parametri normali, se arată în anunţul postat pe site-ul Apaserv Satu Mare.