Un bărbat din Negreşti Oaş şi-a omorât vecinul chiar în seara de Crăciun. Apelul a fost făcut la 112 vineri seara, la 20:25, prin care se solicita intervenţia unei ambulanţe în localitatea Negresti Oas pe strada Garii, unde a avut loc o altercatie intre doi vecini, soldata cu injunghierea unuia dintre ei.

girofar

Echipajul de ambulanţă din Negreti Oas, cu un asisten medical, a ajuns la locul solicitarii in 3 minute. “Se constata ca victima este un barbat de 30 ani, inconstient, care nu mai respira, ca urmare a unei plagi injunghiate la nivel toracic posterior stang. Victima prezinta o sangerare masiva si avea doar un puls slab. Datorita gravitatii cazului, apartinatorii au devenit agresivi verbal cu colegii nostri, acestia fiind nevoiti sa preia pacientul in ambulanta si sa realizeze manevrele salvatoare in timpul deplasarii spre CPU Negresti Oas, unde cazul este asteptat si de un medic chirurg. In spitalul Negrasti Oas se continua manevrele de resuscitare, dar fara raspuns, iar in final, pacientul este declarat decedat”, a precizat Ambulanţa Satu Mare, într-un comunicat de presă. Cazul a fost preluat de Politie.
Ca urmare a celor intamplate, conducerea Ambulantei exprima rugamintea adresata populatiei de a ajuta si de a sprijini echipajele ajunse la caz, nu de a-i ameninta si/sau injura.