Vă informăm cu privire la ocuparea funcției de consilier personal al ministrului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, de către agentul principal de poliție Andreica Dorel Cosmin, membru în Biroul Executiv Central al Sindicatului Național al Agenților de Poliție (SNAP) și președinte al Biroului Teritorial Satu Mare al SNAP, se arată într-un comunicat de presă al Sindicatului Național al Agenților de Poliție.

andreica

Exercitarea atribuțiilor pentru noul post va avea un caracter determinat și vizează în special Dialogul Social de la nivelul acestei instituții.
Această nouă poziție nu interferează cu activitatea sindicală și are drept scop susținerea unor măsuri care să îmbunătățească cadrul legislativ privind dialogul social dar și a legislației muncii.
Salutăm această nominalizare și considerăm că schimbarea poate veni doar din partea acelor persoane care au reprezentarea reală a problemelor contextului social și economic, astfel încât măsurile ce vor fi luate să fie în concordanță cu nevoile obiective ale societății.
Din acest considerent, apreciem că datorită competenței, implicării în mișcarea sindicală și a rezultatelor obținute, nominalizarea colegului nostru a fost una inspirată și obiectivă, care va aduce beneficii consistente, se mai arată în comunicatul de presă al Sindicatului Național al Agenților de Poliție.