Miercuri, 9 decembrie 2015, între orele 9.00 şi 15.00, se va sista furnizarea de apă în municipiul Carei, pe străzile Tireamului, Calea Armatei Române, Stadionului, Grigore Alexandrescu, I. Ghica,Crasnei, Al. Vlahuţă, Dr. Marinescu, Z. Bârsan, Al. Odobescu, respectiv M. Viteazul II.

apa
Sistarea apei în perioada precizată este cauzată de o serie de lucrări de modernizare programate în cadrul contractului “Lucrări de construcţii şi reabilitare reţele de apă şi canalizare în oraşul Carei şi lucrări de construcţii reţele de canalizare în localitatea Căpleni”, realizate în cadrul programului de investiţii „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Satu Mare”, proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Sectorial Mediu, anunţă Apaserv Satu Mare.
După reluarea furnizării apei, este posibil ca apa să prezinte un grad ridicat de turbiditate în acea zonă. Consumatorii sunt rugaţi să ia măsurile necesare pentru a-şi asigura rezervele necesare de apă, se mai arată în comunicatul Apaserv SA Satu Mare.