Pe DN 19, înafara localităţii Carei, a avut loc miercuri un accident de circulaţie soldat cu rănirea a două persoane.

girofar

Poliţiştii rutieri careieni au stabilit, în urma cercetărilor efectuate la faţa locului, faptul că Mircea V., de 52 de ani, conducând un autoturism marca Ford, pe fondul neacordării de prioritate la efectuarea unui viraj la stânga, a intrat în coliziune cu un  autoturism, care era condus regulamentar din sens opus de către Ileana R., în vârstă de 46 de ani. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a celor doi conducători auto. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, totodată le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.
Joi după-amiază, poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza localităţii Botiz, soldat  cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări a rezultat faptul că Simion M.  conducând un autoturism marca Hyundai,pe fondul neacordării de prioritate, a accidentat uşor un bărbat, în vârstă de 45 de ani, care era angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător. Imediat după producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiştilor, revenind după aproximativ 15 minute. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negative, de asemenea ambilor participanţi la trafic le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar în cel de-al doilea caz şi pentru părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor