Hoţul beţivan a dat lovitura la bidonul cu pălincă

Poliţiştii din Călineşţi Oaş au fost sesizaţi luni, la ora 13.00, de către o femeie din Lechinţa, despre faptul că i-au fost sustrase bunuri.

girofar

Din cercetările efectuate s-a stabilit că un tânăr, în vârstă de 28 de ani, ar fi pătruns în beciul locuinţei femeii, de unde ar fi sustras un bidon care conţinea 50 litri ţuică, cauzând un prejudiciu de 1200 lei. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 90%  şi predat păgubitei. Restul de 10% a fost îngurgitat de hoţ.
Tot luni, poliţiştii din Acâş au fost sesizaţi de către un bărbat din Unimăt despre faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras material lemnos din pădurea pe care o deţine.  În urma activităţilor specifice desfăşurate, oamenii legii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, este vorba despre Francisc F., de 35 de ani, şi un minor în vârstă de 12 ani. Cele două persoane au sustras material lemnos, din specia salcâm şi păducel, iar cu ajutorul unei căruţe l-au transportat pe raza localităţii Acâş. În urma comiterii faptei a fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 250 lei.
În ambele situaţii se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt în prima situaţie şi furt calificat în cea de a doua. Persoanele sunt cercetate în stare de libertate.


Lasă un răspuns