Bucureştean vrea drept la replică!

După o tăcere de patru zile, consilierul liberal Adrian Bucureştean a trimis Opiniei de Carei un drept la replică de-a dreptul penibil, construit pe o interpretare greştiă a legii. Co-preşedintele PNL Carei, Ilie Ciută, continuă să se ascundă după fustele soţiei sale, jurnalista care pune virgulă între subiect şi predicat, Daniela Ciută, deţinătoarea blogului familial Buletin de Carei.
bucurestean
După ce timp de mai multe zile a petrecut ore întregi în biroul său de la ANIF Carei alături de co-preşedintele PNL Carei, Ilie Ciută, consilierul liberal Adrian Bucureştean a fost în stare să încropească un drept la replică care se vrea acid, dar poate fi catalogat cel mult penibil.
Întregul drept la replică se bazează pe o interpretare proprie a legislaţiei române, care îi absolvă pe consilierii locali de conflictul de interese. Ar fi frumos să nu răspunzi penal după ce ai votat cu o mână bugetele şcolilor, iar cu cealaltă ai încasat şi facturat 180.000 de lei de la aceleaşi şcoli. Voi reveni cu acest drept la replică în cursul zilei de mâine, după ce îl voi analiza mai atent.
În schimb, co-preşedintele PNL Ilie Ciută se ascunde în continuare în spatelşe fustei soţiei sale, proprietara blogului familial Buletin de Carei, cunoscută şi ca jurnalista care pune virgulă între subiect şi predicat. Daniela Ciută a postat pe blogul său familial întrebările pe care mi le-a adresat chiar înainte să mi le trimită pe mail. Nici până în ziua de azi nu a putut răspunde întrebării mele în ce bază mi-a solicitat să răspund la ele şi ce mă obligă să răspund la ele. După cum am prezis, a şi postat o serie de comentarii jignitoare la adresa mea. Asta este, atâta îi poate capul, mai mult nu ai ce să-i ceri!

Szasz Lorand


Lasă un răspuns