La data de 24.10.2015, în jurul orelor 19.16, poliţiştii Secţiei Rurale Carei, au fost sesizaţi telefonic prin SNUAU 112 de S. Gheorghe, de 60 ani, despre faptul că ar fi fost agresat fizic.

girofar
Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că în timp ce se afla la domiciliul său, pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii în contradictoriu, reclamantului i-au fost aplicate mai multe lovituri cu pumnul, în zona feţei, de către un sătmărean de 46 ani. În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări privind comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
În data de 24.10.2015, în jurul orelor 19.57, poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Căuaş au fost sesizaţi telefonic prin apel SNUAU 112, cu privire la un incident care a avut loc pe raza localităţii Căuaş. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că, V.Alexandru de 55 ani, pe fondul unor neînţelegeri, ar fi lovit-o cu un corp dur la nivelul braţului stâng, pe soţia sa, de 52 ani. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Carei pentru investigaţii medicale, nefiind necesară internarea. În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţa în familie.