Sătmăreanca Natalia Oneț va reprezinta țara noastră în cadrul celei mai importante competiții internaționale de frumusețe din lume, „Miss World 2015”. Concursul se va desfășura în localitatea Sanya (China). Marea finală va avea loc pe 19 noiembrie, când 118 candidate vor lupta pentru titlul de „Cea mai frumoasă femeie din lume”.

natalia3
În urma selecţiei naţionale Miss World Romania 2015, organizată luni, în Capitală, de agenţia ExclusivEvent, deţinătoare a licenţei Miss World Romania în ţara noastră, Ioana Natalia Oneţ, a fost desemnată oficial să reprezinte România în cadrul competiţiei Miss World 2015, care se va desfăşura în acest an în Sanya, China, în perioada 21 noiembrie – 20 decembrie, informează organizatorii evenimentului de la Bucureşti.
Natalia Oneţ a absolvit cursurile Facultăţii de Biologie, cu specializarea Ecologie şi Protecţia mediului, din cadrul Universităţii din Bucureşti şi masteratul în turism la aceeaşi instituţie. În viitor, Natalia îşi doreşte o carieră în televiziune, având în trecut câteva colaborări ca asistentă TV care au făcut-o să îndrăgească acest domeniu de activitate.
De la vârsta de 15 ani, a câştigat titlul Miss Boboc la Colegiul Naţional „Doamna Stanca” din Satu Mare, locul al treilea la Miss Universe Romania 2009, marele premiu la Miss Hostess 2011 şi marele premiu la Miss Tourism Romania 2013. Până în acest moment, Natalia a realizat numeroase pictoriale, a defilat pentru mai mulţi designeri şi a fost personaj principal în câteva videclipuri ale celor de la 3rei Sud Est, Residence Deejays & Frissco şi Flo Rida.