Sportivii Bartincki Attila, Knecht Patrik și Medvei Edvin de la CS Karate Do B.F.K.S. din Carei, conduși de sensei Dărăban Gheorghe, sensei Engber Ingrid, instructor, și Bartincki Lajos, vicepreședinte, au participat la sfârșit de săptămână la Campionatul European de Karate ESKU și la Turneul Internațional de Karate Open, organizat sub egida Federației Române de Karate, în Timișoara.

Karate Do

La Campionatul European de Karate ESKU, Bartincki Attila a înregistrat următoarele rezultate: loc 3 kata seniori, loc 3 kumite seniori – 60kg, loc 3 kata U21.
La Turneul Internațional de Karate Open, Medvei Edvin a cucerit locul 3 la kata copii 12-13 ani și locul 3 la kumite +55kg, iar Knecht Patrik a cucerit locul 2 la kumite copii 10-11 ani +45 kg.
Președintele clubului careian, dr. Fazekas György, dorește să-i îndemne pe toți cei care doresc să practice acest sport să devină mult mai cumpătați, să învețe cum să-și mărească capacitatea de concentrare, să fie mai sănătoși, să vină la clubul sportiv Karate Do B.F.K.S. din Carei, luni, miercuri și joi, de la orele 18.00, în sala de sport a Școlii Generale nr. 3. ”Mai bine zilnic două ore de sport, decât două ore în fața calculatorului”, ne-a declarat dr. Fazekas György.