Careieni prinşi la furat de porumb

Doi bărbaţi din Carei s-au ales cu dosare penale după ce au furat câteva zeci de kilogram de ştiuleţi de porumb de pe tarlaua unei societăţi comerciale.

girofar

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Carei, au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt pe numele numiților S. Robert, de 36 de ani și S. Joni, de 38 de ani, ambii din Carei, care au sustras cantitatea de 90 kg de porumb știuleți de pe un teren aparținând unei societăți comerciale, pe care l-au transportat spre domiciliu în saci de rafie.
De asemenea, polițiștii Postului de Poliție Odoreu au identificat autorul unui furt comis în noaptea  de 11 spre 12 ocdtombrie. Este vorba despre V. Iozsef, în vârstă de 18 ani, din Odoreu, care în noaptea respectivă a furat un acumulator de pe un tractor aparținând unui localnic, cauzând un prejudiciu în valoare de 500 lei. Pe parcursul cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul este și autorul furtului comis în data de 8 octombrie dintr-o  casă aflată în construcție din Odoreu, de unde, împreună cu G. Cristian,  de 20 de ani,  au furat cabluri electrice instalate în pereți și podea, cauzând un prejudiciu total de 4.000 lei care nu a putut fi recuperat.
În ambele cazuri, poliţiştii continuă cercetările.