Ştirea că Opinia începe să bată Buletinul la Carei a stârnit imediat atacuri din partea comentatorului de casă al distinsei jurnaliste Daniela Ciută. Pentru ca lumea să fie mai bine informată în privinţa impactului real al blogului familial asupra careienilor, demonstrăm cu propriile lor statistici, adică cu materialul clientului, că Buletin de Carei este mai citit în Bucureşti şi în Bacău decât în Carei. Lucru care spune multe despre interesul careienilor vizavi de acest blog familial.

buletin
Statisticile Trafic.ro prezintă adevărata audienţă a Buletinului de Carei în Carei


Potrivit statisticilor trafic.ro, în cursul ultimelor 12 luni, Buletin de Carei a avut 19,42% din cititori cu localizare geografică necunoscută. Şocant este însă faptul că deşi se doreşte un blog de Carei, după cum îi spune şi numele, este mai citit în Bucureşti (17,58% din cititori) şi în Bacău (8,32% din cititori) decât în Carei (abia 8,03%). Buletinul de Carei a mai avut cititori din municipiul Satu Mare (6,51%), din Cluj Napoca (3,34%) şi din Iaşi (2,05%). Să nici nu mai pomenim de faptul că 1,41% din cititori sunt din Constanţa, 1,08% din Galaţi, 1,01% din Ploieşti, 0,86% din Suceava, 0,66% din Buzău, 0,43% din Botoşani, 0,42% din Focşani, 0,4% din Târgu Jiu, 0,38% din Piatra Neamţ, etc. Chiar şi în Drobeta-Turnu Severin, blogul familiei Ciută a avut 20 de cititori într-un an.
Ce-i poate determina pe cei din Bucureşti, dar mai ales pe cei din Bacău să citească mai abitir Buletinul de Carei decât pe careieni? Este o întrebarea la care noi nu putem răspunde. Nu credem că articolele privind pretinsele ilegalităţi ale Primăriei Carei şi furtunoasele şedinţe de Consiliu Local, în care intervenţiile consilierului Ilie Ciută sunt reproduse la nivel de stenogramă, sunt atât de interesante pentru locuitorii Bacăului. Oricum, se vede de la o poştă că locuitorii municipiului Carei urmăresc în număr tot mai scăzut acest blog familial folosit doar pentru a promova interesele şi imaginea liderului PNL Carei. Spre ghinionul său, la alegerile de anul viitor, candiatul liberal la funcţia de primar al Careiului, Ilie Ciută pe numele său, nu va putea conta prea mult pe voturile bucureştenilor şi ale băcăuanilor care îi urmăresc cu atâta interes activitatea.