Mesaje cutremurătoare pe Facebook-ul tânărului decedat în accidentul de la Sărăuad

Mesajele de condoleanţe curg cu zecile pe pagina de Facebook a tânărului Răzvan Cigan, în vârstă de 21 de ani, care a decedat în tragicul accident de circulaţie ce a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în localitatea Sărăuad.

condoleante

„Ce ti s-a intamplat Suflet drag… ? nu imi vine sa cred ! Doamne… ! dc chiar tie a trebuit sa ti se intample asta ? A trebuit sa aud azi vestea asta cumplita inca sunt socata. Nu o sa te iutam niciodata. Te iubim foarte mult Razvan draga Mereu o sa traiesti in inima mea. Dumnezeu sa te odihneasca in pace si sa fii in grija lui acolo sus , macar acolo sa fii bine, A PLECAT UN INGER LA CERURII . DE ACUMA O SA FII INGERUL MEU”, scrie în mesajul postat de o tânără din Tăşnad pe pagina de Facebook a tânărului decedat în mod tragic.
„Cutremurati in adancul sufletului am aflat cumplita veste a plecarii dintre noi, la cele vesnice a celui ce-a fost… Dumnezeu sa-l aseze intr-un loc special, de unde sa ne vegheze pe noi, cei care l-am iubit si pretuit!”, se arată într-un alt mesaj postat pe Facebook.
„Vazand aceasta notitie nu IMI vinea sa cred. O rugaciune sa inaltam domnului Dumnezeu pentru dragul nostri prieten Razvan pentru ca domnul sal ai a dea dreapta sa. Sa-ti FIE Sarana usoara!. Nu are importanta unde te afli roagate ptr.CEI ce nu mai sunt. Familiei sincere condoleante!”, este mesajul postat de alt prieten al victimei.
„Ooo Răzvi,Răzvi ….cum ai plecat atât de repede dintre noi??!!Nu.mi vine să cred !Ai fost un prieten bun..Să te odihnești în pace !Condoleanțe familiei!”, „Dumnezeu sa te odihneasca in pace .. te-ai dus foarte repede dintre noi .. nu ma asteptam sa aud vestea ca nu mai esti printre noi … Condoleante Familiei”, „razvan, razvan . macar daca stateai mai mult printre noi si cu bune si cu rele .. DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE .. Dar acum vei fi foarte fericit unde esti” sunt doar câteva din zecile de mesaje de condoleanţe postate pe Facebook.