Județul Satu Mare este reprezentat în perioada 5-7 octombrie 2015 la cel mai mare târg de investiții din Europa – EXPOREAL 2015, informează Consiliul Judeţean Satu Mare.

targsite
Județul Satu Mare este prezent la acest târg pentru prima dată în calitate de expozant în cadrul Standului Expozițional al României administrat de către Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană. Delegația Județului Satu Mare este condusă de către președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, și vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Mircea Govor.
Aflat la cea de a 18-a ediție, târgul se desfășoară la Munchen și reunește toate sectoarele importante pentru investitori: dezvoltarea și managementul proiectelor, investiții și fonduri de plasament, consultanță în domeniul imobiliar, arhitectură, planificare urbană, promovarea regiunilor economice și a orașelor. La târg sunt prezenți 1700 de expozanți, urmând ca târgul să fie vizitat de peste 35.000 persoane interesate din 74 de țări, conform estimărilor de la edițiile precedente. Participarea Județului Satu Mare la acest târg se înscrie în seria de evenimente care vizează consolidarea mediului de afaceri și atragerea de investitori prin prezentarea oportunităților pe care Județul Satu Mare le oferă în variate domenii (industrie, turism, agricultură, comerț) și prin participarea la discuții cu potențiali investitori.