O patrulă mixtă formată dintr-un poliţist şi un jandarm a fost sesizată marţi, în jurul orei 19.30, despre faptul că  două persoane de sex feminin ar fi sustras bunuri din incinta unui magazin de pe raza localităţii Tăşnad.

girofar

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că Valeria L., de 22 ani, din localitatea Leş, judeţul Bihor, şi Narcisa L., de 18 ani, din localitatea Gepiu, judeţul Bihor, au sustras  bunuri de pe raft, fără a le prezenta pentru achitare la casa de marcat . Prejudiciul cauzat,  în valoare de 339,15 lei,  a fost recuperat în totalitate şi restituit administratorului magazinului .
Tot marţi, în jurul orelor 21.05, Poliţia municipiului Carei a fost sesizată telefonic de către agentul de pază al unui magazin din Carei despre faptul că două persoane de sex feminin ar fi  sustras de pe raft mai multe bunuri cosmetice şi alimentare. La faţa locului s-a deplasat o patrulă mixtă formată dintr-un poliţist şi un jandarm, care le-au identificat pe Aurica L., de 42 ani, respectiv pe Valeria C., de 26 ani, ambele din localitatea Gepiu, judeţul  Bihor, care au trecut de casa de marcat fără a achita produsele. Prejudiciul  în valoare de 780,84 lei a fost recuperat în întregime şi predat părţii vătămate. În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Robert Marcus