Poliţiştii Biroului Rutier Carei au intervenit marţi dimineaţă, în jurul orei 08.06, la un eveniment rutier produs pe  strada Principală din localitatea Pişcolt. 

girofar

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că Endre R., de 28 ani, din localitatea Pişcolt, în timp ce conducea un autoturism marca Opel,  a efectuat unu viraj la stânga fără să se asigure, intrând în coliziune cu o autoutilitară marca Mercedes,  condusă de Valentin O., de 47 ani, din localitatea Brad, judeţul Hunedoara, care se afla în depăşire. În urma evenimentului, a rezultat rănirea uşoară a unui copil de doi ani, pasager în autoturismul marca Opel. Conducătorul auto, O.Valentin  a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Ambilor conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.
Tot  marţi,  în jurul orei 19.49, poliţiştii Biroului Rutier Carei au fost sesizaţi despre  producerea  unui  eveniment rutier pe DN 19, înafara localităţii Pişcolt. Din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că  Erno V., de 52 ani, din localitatea Văşad, judeţul Bihor, care conducea un atelaj cu tracţiune animală, nu a acordat prioritate de trecere, la ieşirea de pe un drum secundar, intrând in coliziune cu autotractorul marca Scania, cu  semiremorcă, condus de numitul G. Emil, de 37 ani, din municipiul Baia Mare, judeţul Maramureş. În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a numitului Erno V.. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, totodată ambilor participanţi la trafic le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.