De la mijlocul lunii august şi până la sfârşitul lunii septembrie, poliţiştii din Carei au identificat mai mulţi hoţi, dintre care cinci au ajuns în spatele gratiilor, pe numele lor fiind emise mandate de arestare.


În primă fază, poliţiştii au reuşit să identifice patru hoţi specializaţi în furturi de fier vechi şi furturi din anexele unor gospodării. Cei patru hoţi au fst reţinuţi pentru 24 de ore. Magistraţii Judecătoriei Carei au emis mandate de arestare pe numele a doi dintre cei patru hoţi.
Apoi, poliţiştii careieni au identificat autorul a două furturi din locuinţe comise prin spargerea geamurilor cu pietre. Autorul a fost reţinut pentru 24 de ore iar apoi a fost prezentat Judecătoriei Carei cu propunere de arestare preventivă, care a emis un mandat de arestare pe 30 de zile pe numele acestuia.
Poliţiştii au reuşit să identifice şi să reţină un hoţ care a smuls din mâna unui pensionar suma de 2.300 de lei pe care o scosese de la un bancomat. Autorul a fost reţinut, iar datorită faptului că este minor a fost dispusă cercetarea acestuia sub control judiciar. Întrucât nu a respectat condiţiile, a fost propus pentru arestare. Instanţa a emis pe numele său un mandat de arestare pe 30 de zile.
Autorul unui furt dintr-o locuinţă din Ianculeşti a fost identificat şi reţinut de poliţişti. Bărbatul, care a furat două ceasuri, a fost prezentat Judecătoriei Carei cu propunere de arestare, care a emsi un mandat de arestare pe 30 de zile.
Un alt tânăr din Carei, recidivist, a fost identificat de poliţişti ca fiind autorul a trei furturi. În prezent, acesta este cercetat sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.