În perioada 7-11 septembrie 2015 la Cluj-Napoca a avut loc cea de-a XIII-a ediţie a Festivalului Naţional de Artă Dramatică „Histrioniada Liceenilor”, eveniment organizat de Consiliul Judeţean al Elevilor Cluj, cu sprijinul Consiliului Judeţean Cluj şi Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret Cluj. Trupa M.E.E.M. din Carei a reuşit să obţină trei premii importante la acest festival naţional.

meem
Concursul s-a desfăşurat pe două secţiuni: filme de scurt metraj şi teatru. La secţiunea teatru şi-au prezentat talentul şi măiestria artistică şapte trupe de teatru din ţară: Atelierul de Teatru – Botoşani, Teen Nation – Cluj Napoca, Ex Toto Corde – Giurgiu, Minicinis – Covasna, Scenik – Alexandria, Victoria Art – Bucureşti şi trupa M.E.E.M. – Carei. Spectacolele de teatru, diverse ca gen, de la teatru absurd, comedie, tragicomedie, dramă, adaptare după basm sau roman, dar şi creaţii proprii au putut fi urmărite cu sufletul la gură de toţi cei prezenţi în sala de spectacole a Casei de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca în zilele de 8 şi 9 septembrie.
În cadrul Galei de premiere, desfăşurată joi, începând cu ora 18.00, în eleganta clădire a Casinoului din Parcul Central au fost anunţaţi şi laureaţii celei de-a XIII-a ediţii a Festivalului „Histrioniada Liceenilor”. Premiul I a fost obţinut de trupa Victoria Art din Bucureşti, care a prezentat piesa „Drum în jos cu înger” – după Oleg Bogaev. Premiul al II-lea a fost obţinut de Atelierul de Teatru din Botoşani, care a prezentat piesa „#nupotsărespir”, inspirată de „Zbor deasupra unui cuib de cuci” de Ken Kesey. Premiul al III-lea a fost obţinut de trupa M.E.E.M. de la Centrul Cultural Carei, care a prezentat piesa „Cântăreaţa cheală”, după Eugen Ionescu.
Premiul pentru cea mai bună actriţă a fost obţinut de Ioana Niculae, membră a trupei Victoria Art din Bucureşti, iar premiul pentru cel mai bun actor i-a revenit careianului Claudian Şiman, membru al trupei M.E.E.M. Premiul special al juriului, acordat pentru cea mai bună coordonare între patru personaje în cadrul unei scene, a fost câştigat de trupa M.E.E.M.
Astfel, trupa M.E.E.M. din Carei formată din Coşarcă Dan, Doiciar Adina, Lucuţa Iulian, Marincaş Gabriela, Nagy Evelin, Şiman Claudian, alături de coordonatorul Adrian Ştefănuţi, la prima participare la Festivalul Naţional de Artă Dramatică „Histrioniada Liceenilor”, a obţinut trei premii: premiul pentru cel mai bun actor, premiul special al juriului şi premiul al III-lea.