După ce au aruncat cu pietre unul după altul, şi-a îmbrâncit tatăl, care s-a lovit cu capul de asfalt şi a rămas inconştient

În data de 13 mai 2024, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat din Sărăuad despre faptul că a fost implicat într-un conflict cu tatăl său. Poliţiştii ajunşi la faţa locului l-au găsit pe tatăl de 68 de ani, în stare de inconştienţă, întins pe asfalt, acesta fiind transportat la spital.
Judecătoria Carei a emis vineri un ordin de protecţie, prin care fiului îi este interzis să se apropie la mai puţin de 50 de metri de tatăl său şi de domiciliul acestuia.
Judecătorii au stabilit că fiul a vrut să aplaneze un conflict izbucnit între mama şi tatăl său, care era în stare de ebrietate.
Fiul s-a dus la locuinţa părinţilor săi unde a avut un conflict cu tatăl său, aruncând cu pietre unul după altul şi ameninţându-se reciproc cu bări de fier. La un moment dat cei doi s-au îmbrâncit, iar tatăl a căzut şi s-a lovit la cap, rămânând inconştient. Fiul său a apelat numărul unic de urgenţă, victima fiind transportată la spital.
Fiul nu are voie să se apropie la mai puţin de 50 de metri de tatăl său şi casa acestuia timp de o jumătate de an.