”Motivele care m-au determinat să intru în politică au fost nevoia și impulsul de a pune umărul la prosperitatea și bunăstarea orașului în care trăim”

Interviu cu Dorel Oneț, candidat pe lista Forța Dreptei la Consiliul Local Carei
Reporter: – Vă rog să vă faceți o scurtă prezentare.
Dorel Oneț: – Mă numesc Oneț Dorel Petru, m-am născut în 13 august 1969, în Carei, județul Satu Mare. Am studii de economist, iar actualmente sunt cadru militar în rezervă și antreprenor. Sunt căsătorit și am un copil.
Reporter: – Când ați intrat în politică și care au fost motivele care v-au determinat?
Dorel Oneț: – În politică am intrat în primăvara anului 2023, iar motivele care m-au determinat să intru în politică au fost nevoia și impulsul de a pune umărul la prosperitatea și bunăstarea orașului în care trăim.
Reporter: – De ce ați ales Partidul Forța Dreptei?
Dorel Oneț: – Am ales acest partid din mai multe motive, printre care viziunea transparentă, liberală și cu soluții concrete pentru actualele probleme cu care se confruntă societate noastră, atât la nivel local cât și national, și faptul că liderii acestui partid sunt onești, experimentați și profesioniști, la toate nivelele de conducere. Mai există un motiv pt alegerea acestui partid și aici voi face referință la nivel local, unde am întâlnit în echipa FD niște oameni minunați, atât caracterial cât și profesional. Mă simt inspirat și la locul potrivit cu această echipă ambițioasă și vizionară.