FOTO. Candidații PNL Carei s-au prezentat și au răspuns întrebărilor careienilor

Candidații PNL Carei la alegerile locale, în frunte cu candidatul la funcția de primar, Adrian Nemeș, au participat ieri la o dezbatere publică cu careienii.
Întâlnirea a avut loc aseară, în sala mare a castelului din Carei. Au participat circa o sută de persoane, membri de partid, simpatizanți și simpli careieni.
Candidații liberali s-au prezentat rând pe rând publicului, iar apoi au expus programul electoral în zece puncte al PNL Carei pentru alegerile locale. Cu toții au accentuat că echipa candidaților PNL este cea mai bine pregătită și i-au îndemnat pe cei prezenți să le acorde votul în 9 iunie.
În a doua parte a întâlnirii, Adrian Nemeș și membrii echipei sale au răspuns punctual întrebărilor publicului. Intervențiile au fost legate de siguranța publică, cultură, câinii fără stăpân, drepturile proprietarilor de câini, sistemul de colectare a deșeurilor menajere, sistemul de sănătate și altele.
Alte întrebări au vizat măsurile concrete prin care echipa PNL dorește să își pună în aplicare proiectele din programul electoral. Dezbaterea publică a durat mai bine de două ore.