ȘOCANT. Părinții i-au permis unei fetițe de 12 ani să întrețină relații sexuale cu un tânăr de 21 de ani chiar în casa lor

Un caz șocant a ajuns pe masa judecătorilor din Carei. Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, a început să întrețină relații sexuale cu o fetiță de 12 ani, pe care a cunoscut-o pe Facebook. Totul s-a întâmplat în casa părinților și sub privirile îngăduitoare ale acestora, permițându-i tânărului să locuiască cu ei.
Polițiștii s-au autosesizat că un tânăr de 21 de ani de ani, a întreținut relații sexuale timp de doi ani cu o minoră, acum în vârstă de 14 ani. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că acesta este înscris în Registrul național automatizat cu privire la persoanele care au comis infracțiuni sexuale de exploatare a unor persoane sau asupra minorilor
Tânărul din Supuru de Jos a declarat că în iulie 2022 a început o relație cu fetița, de 12 ani la acel moment, pe care a cunoscut-o pe Facebook.
Părinții minorei au fost de acord cu relația celor doi. Din acel moment, s-a mutat în casa părinților fetiței, din satul Unimăt. Tânărul a povestit că trăiește în concubinaj cu minora, cu care a întreținut în mod repetat relații sexuale timp de doi ani.
Ba chiar mai mult, a relatat că părinții fetei i-au suprins de mai multe ori în timp ce întrețineau relații sexuale, fără să aibă nimic împotrivă.
Povestea de dragoste a durat până în luna februarie a acestui an, când părinții l-au dat afară din locuință din cauza faptului că obișnuia să consume alcool și să provoace scandal.
Tânărul a mai povestit că o iubește pe minoră, care intenționează să se mute de la domicilul acestuia din localitatea Supuru de Jos.
Judecătoria Carei a dispus începerea procesului penal în care tânărul recidivist este acuzat de săvârșirea infracțiunii de viol săvârșit asupra unui minor.