„Prin astfel de retroparade putem şi să promovăm Careiul, un oraş frumos, curat şi liniştit”

Interviu cu Adrian Nemeş, secretar judeţean al Filialei Retromobil Club Satu Mare
Reporter: – Care este participarea la acest eveniment dedicat maşinilor de epocă?
Adrian Nemeş: – Este a zecea ediţie e evenimentului Retromobil. Este vorba despre Retroparada Primăverii, care reprezintă deschiderea seriei de evenimente pentru maşini de epocă. Avem peste 120 de participanţi, o prezenţă record în ultimii ani şi vreau să vă spun că filiala Satu Mare este a doua pe ţară după Bucureşti la numărul de prezenţe la evenimente de acest fel.
Reporter: – Cum reuşiţi să aduceţi atât de multe maşini frumoase la Carei?
Adrian Nemeş: – În primul rând, e vorba de pasiune, de oameni faini şi, cel mai important, cred că ne ajută locaţia, parcul castelului, care se încadrează perfect cu tipul evenimentului.
Reporter: – Care sunt planurile de viitor?
Adrian Nemeş: – Pe viitor, tot aşa vom organiza retroparade de primăvară şi de toamnă. O parte le vom face la parcul din Carei întrucât a devenit deja o tradiţie pentru colegii noştri din judeţele învecinate şi lumea se simte bine la Carei.
Reporter: – Cum reacţionează publicul careian la aceste retroparade?
Adrian Nemeş: – După cum puteţi vedea şi astăzi, lumea e cu zâmbetul pe buze, cu ochelari de soare, cu toţii se simt bine. Au venit cu familii, cu copii, cu prieteni. Pe lângă buna primire din partea publicului careian, consider că prin astfel de retroparade putem şi să promovăm Careiul, un oraş frumos, curat şi liniştit.

A consemnat Szasz Lorand