Antrenorul Victoriei Carei, Marius Botan: „Băieţii s-au mobilizat exemplar şi au făcut un meci bun”

În pofida celor cinci jucători absenţi la partida de ieri cu Sănătatea Servicii Publice Cluj, jucătorii Victoriei Carei au reuşit să se impună categoric, cu scorul de 3-1, datorită unei mobilizări exemplare, arată antrenorul Marius Botan.
Antrenorul Victoriei Carei îl felicită pe Horvath David, care a debutat ca titular în partida de ieri.
„Mă bucur nespus de mult pentru victoria de ieri. A fost destul de greu de pregătit acest meci pentru că am avut numai puţin de cinci absenţi la partida de ieri. Însă băieţii s-au mobilizat exemplar şi au făcut un meci bun. Datorită absenţelor din lot, dar nu numai acestui fapt, şi-a făcut debutul ca titular Horvath David. Un băiat foarte respectuos, cu un caracter extraordinar, care în ultima perioadă a demonstrat la antrenamente că merită o şansă, pe care a fructificat-o la maxim. Mă bucur enorm pentru dubla din meciul de ieri, felicitările mele”, a declarat Marius Botan.
„O victorie importantă pentru noi pe teren propriu. Am fost foarte datori faţă de publicul careian”, a adăugat antrenorul Victoriei Carei.
„Acum putem să pregătim liniştiţi ultimul meci din turul play-outului pe care îl vom juca la Satu Mare împotriva celor de la Olimpia. Sper să fie multă lume la meci şi să putem să le oferim un fotbal frumos”, a încheiat Marius Botan.