FOTO. Evenimente finale de diseminare de proiect Erasmus+ la Școala Vasile Lucaciu din Carei

Școala Gimnazială ”Vasile Lucaciu” a organizat o serie de evenimente finale de diseminare a proiectului Erasmus + ”HANDY HANDS-HAPPY CHILDREN”.
Directoarea școlii, Mocanu Alina, a prezentat obiectivele principale, inițiale, care au fost atinse pe parcursul implementării, a prezentat rezultatele finale, platforma educațională creată cu toate activitățile, modele de lecții, exemple de bună practică, imagini din cadrul mobilităților efectuate.
Scopul principal al proiectului a fost apropierea elevilor de mediul natural înconjurător, protejarea mediului natural precum și lucrul manual ca finalitate prin care elevii au obținut numeroase abilități practice.
Școlile participante la proiect au fost din România, Croația, Grecia, Italia, Polonia, Bulgaria.
Diseminarea finală a proiectului a avut loc în prezența elevilor, profesorilor, a reprezentanților părinților și comunității locale precum și în cadrul Simpozionului județean ,,Geografia județului, dezvoltarea durabilă și educația prin geografie” și în revista ”Axe geografice” și a fost coordonată de echipa de implementare a proiectului din care fac parte profesorii școlii.