VIDEO. PNL Carei inivită partidele, cu excepţia UDMR, la o alianţă locală pentru alegerile din 9 iunie

În cadrul unei conferinţe de presă, susţinută alături de membri ai Biroului Permanent, preşedintele PNL Carei, Adrian Nemeş, a lansat o invitaţie partidelor care activează în oraş o invitaţie de a participa la o alianţă locală pentru alegerile din 9 iunie.
Preşedintele Nemeş a declarat că a iniţiat această conferinţă de presă pentru a lămuri nişte aspecte apărute în spaţiul public şi pentru a lansa „o provocare” pentru liderii celorlalte partide politice din Carei.
„PNL Carei nu şi-a nominalizat până la această oră candidatul pentru funcţia de primar şi nici lista de consilieri locali nu pentru faptul că am avea oarecare impedimente, ci pentru simplul fapt că suntem în grafic din punct de vedere al calendarului emis de Biroul Electoral Central, data limită fiind sfârşitul lunii aprilie”, a declarat preşedintele Adrian Nemeş.
„Noi nu concurăm cu nimeni la rapiditatea de a anunţa candidatul pentru Primărie şi nici lista pentru Consiliul Local”, a adăugat Nemeş.
„Este şi o provocare pentru liderii celorlalte partide politice, cu excepţia UDMR, care, după cum bine ştiţi, şi-au nominalizat şi votat candidatul şi lista de consilieri locali. Întrucât oferta de candidaţi prezentată până în acest moment careienilor nu este una foarte diversificată. Noi, PNL Carei ne arătăm deschiderea de a forma o alianţă constructivă în oraşul Carei , bazată pe performanţă şi nu pe ambiţii personale sau interese”, a arătat Nemeş pe marginea invitaţiei lansate celorlalte partide, cu excepţia UDMR.
„Sunt şi alte partide politice, înafară de PNL, PSD sau UDMR. Probabil nu şi-au anunţat prezenţa în spaţiul public, dar dacă sunt doritori  noisuntem deschişi la această construcţie”, a adăugat Nemeş.
Declaraţiile complete le puteţi urmări aici: