Antrenorul Victoriei Carei, Marius Botan: „Important este să nu ne lăsăm afectaţi de faptul că nu ne-am calificat în play off”

După înfrângerea suferită în partida cu CSM Sighet şi necalficarea în play off, antrenorul Victoriei Carei, Marius Botan arată că echipa nu trebuie să se lase afectată, obiectivul care a rămas fiind acela de a prinde una din primele două poziţii din play out.
Antrenorul Botan consideră că Victoria Carei a avut cel mai greu program la începutul acestui an dintre echipele cu şase reale de a se clasa în primele patru echipe ale campionatului.
„Am avut parte de trei etape de foc pentru începutul acestui an. Ne-am fi dorit foarte mult să fim în primele patru echipe ale campionatului, însă acest obiectiv nu s-a mai concretizat. Dintre echipele cu şanse reale la obţinerea acestui obiectiv, noi am avut cel mai greu program”, a declarat Botan.
Antrenorul Victoriei Carei arată că înfrângerea cu CSM Sighet se datorează greşelilor individuale din apărare.
„Chiar dacă am avut momente bune de joc în meciul împotriva celor de la CSM Sighet, greşelile individuale din apărare ne-au fost fatale”, spune Botan.
Obiectivul Victoriei Carei a rămas acela de a prinde una din primele două poziţii din play out
„Acum, important este să nu ne lăsăm afectaţi de faptul că nu ne-am calificat în play off. Obiectivul care a rămas pentru a doua parte a campionatului este acela de a prinde una din primele două poziţii din play out. Ne vor aştepta meciuri grele, dificile, însă eu sper că băieţii se vor mobiliza mai bine pentru aceste meciuri şi vor veni şi victoriile”, a încheiat Botan.