Elevi de la Liceul „Iuliu Maniu” Carei, în roluri de victime şi figuranţi la exerciţiul de simulare a intervenţiei în caz de cutremur

În cursul zilei de azi, elevii din clasele X-a A, a X-a B și câțiva elevi din clasa XI-a A, respectiv echipa Sanitarii Pricepuți a Liceul Tehnologic „Iuliu Maniu” Carei au participat la evenimentul Simularea intervenţiei în caz de cutremur, organizat la nivel de municipiu cu implicarea tuturor instituțiilor abilitate.
ISU Someș Satu Mare, Crucea Roșie Satu Mare, respectiv conducerea Liceului Tehnologic „Iuliu Maniu ” mulțumește cadrelor didactice implicate și tuturor elevilor serioși și responsabili care au participat la eveniment în calitate de voluntari victime/voluntari figuranți.
„Acum sunteți pregătiți să faceți față unui astfel de eveniment. Mulțumim și felicitări!”, transmite conducerea Liceului Iuliu Maniu Carei.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someș” al judeţului Satu Mare a organizat astăzi un exerciţiu tactic de cooperare în cazul producerii unui seism major, cu replici multiple, care a afectat în special oraşul Carei şi zonele limitrofe acestuia. Scenariul a cuprins prăbuşirea unor clădiri prăbușite, izbucnirea unor incendii şi înregistrarea de victime.